.

Ти избираш!

Гласувай за любимия си изпълнител!

С концертите на живо започват SMS * и онлайн гласуванията за "Гласът на България"!

На тази страница в сайта можете да гласувате максимум за трима различни участници, като вотът е само положителен и изисква регистрация в www.glasatnabulgaria.bg.

Онлайн вотът стартира заедно със SMS гласуването, което ще се обявява в ефир по време на живите концерти, и ще приключва заедно с него.

Класирането се осъществява в рамките на всеки отбор, като процентно съотношение между съотборниците (броят гласове за участниците в един отбор е равен на 100%.) След като линиите бъдат затворени, участниците, получили най-висок процент от положителни гласове от всеки отбор (общо сбор от SMS-ите и онлайн вота), ще бъдат спасени и продължават напред в шоуто. Останалите отиват на елиминации.

Гласовете от онлайн гласуването и SMS гласуването са равнопоставени и имат еднаква тежест при определяне на резултатите.

Гласуване и елиминации в концерт 8 – ФИНАЛ:
Финалът на втория сезон на "Гласът на България" ще премине през два етапа. В първия етап четиримата финалисти ще изпеят по две песни. Едната ще е по техен избор, песента която според тях ги представя най-добре. След това за първи път зрителите ще могат да се насладят на дуетите между състезателите и техните треньори.

В края на първия етап, след като финалистите изпеят и двете си песни, линиите за гласуване ще бъдат затворени, резултатите обобщени и двамата финалисти с най-нисък зрителски вот, ще напуснат състезанието.

В началото на втория етап на финала, резултатите ще бъдат нулирани, линиите за гласуване отворени и двамата оцелели финалисти ще се изправят един срещу друг в решителна, вокална битка за мечтаната титла и за специалната награда, осигурена от bTV – обучение в престижния Музикален колеж "Бъркли" , Бостън. В този последен етап на шоуто състезателите ще изпълнят песен, която е написана специално за тях и зрителите ще чуят за първи път.

* Номерът за SMS гласуването е 1680 за всички мобилни оператори.

Съобщението трябва да съдържа името на участника, когото искате да подкрепите.
Ограничение за гласуване чрез SMS - максимум 30 SMS-a от един номер за един участник в рамките на един концерт. Цена на SMS с ДДС - 1,20 лв.

Няма активен концерт